top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa van Leersum, 30 jaar oud en woonachtig in Naaldwijk (Gemeente Westland).

Juni 2018 ben ik moeder geworden van ons 1ste kindje.  Al een aantal jaar ben ik actief als fotograaf, en heb ik op vele vlakken ervaring op gedaan. Na mijn eigen bevalling ben ik gaan nadenken om verder te gaan met geboortefotografie. Hiervoor heb ik cursussen gevolgd en ben ik bij een aantal bevallingen aanwezig geweest met mijn camera.

Bij mijn eigen bevalling was ook een fotograaf aanwezig en daar ben ik achteraf ontzettend blij mee! Mijn vriend en ik hebben er lang over getwijfeld om iemand die wij niet goed kennen, toch aanwezig te laten zijn bij een van de heftigste, meest intense, maar allermooiste moment uit ons leven. Mijn bevalling ging ontzettend snel. Ik had rugweeen en een weëenstorm en was daardoor en door de vele uren wakker zijn verschrikkelijk moe. Daardoor heb ik voor mijn gevoel er weinig van meegemaakt.

Dankzij de foto’s die gemaakt zijn tijdens de bevalling heb achteraf er toch meer van beleefd dan dat ik dacht, de foto’s zijn een prachtige herinnering en heel waardevol.  In de eerste instantie dachten mijn vriend en ik dat we makkelijk zelf mooie foto’s konden maken. Maar ik wilde dat hij er 100% voor mij was en zich alleen bezig hielt met mij en de baby, en, dat gaat niet als hij ook DE foto’s van de eerste ontmoeting gaat maken!

De ervaring met de geboorte fotograaf was super en hebben wij de meeste fantastische foto’s van het eerste moment als gezin!

bottom of page